BYLINKY A KAPSULE
KÁVA
ČAJ A PRÍSLUŠENSTVO
SUCHÉ PLODY, OVOCIE, CUKROVINKY
SUPERPOTRAVINY
MRAZOM SUŠENÉ OVOCIE
AFRODIZIAKÁ, ANTIOXIDANTY
POTRAVINY
PŘÍRODNÉ SLADIDLÁ
Novinky
17.06.2022
ZELENÁ KÁVA
Najširší výber zelenej (nepraženej) kávy arabica na jednom mieste:
Mletá zelená káva arabica, Kapsule zelená káva arabica, Zrnková zelená káva arabic...
čítať celé
Slivky kúsky (25g)
- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- Slivky kúsky (25g)Skladom 161,55 €1,35 € bez DPH
Kompletné špecifikácie
SLIVKY KÚSKY
Použitie:
- jogurty, mliečna ryža, pudingy - müsli - krupicová kaša, ovsené kaše - na pRípravu čaju, do koktejlov, na prípravu studených a teplých nÁpojov - koláče, pečené/nepečené torty - chipsy
Proces lyofilizácie (sušenie sublimáciou za mrazu) je najšetrnejším postupom sušenia potravinárskych produktov. Takto sušené ovocie alebo zelenina si zachováva okolo 90% pôvodných charakteristík (tvar, farba, aróma, vitamíny, nutričné hodnoty). Lyofilizácia eliminuje väčšinu mikrobiálnych nečistôt a zaisťuje dlhú trvanlivosť produktu (2 roky). Takto upravované ovocie a zelenina nachádza uplatnenie ako aditíva do potravín alebo môže
byť použité ako samostatná potravina. Neoceniteľný význam majú pre instantné výrobky (ľahká rekonštitúcia pôvodných vlastností), výrobky vyžadujúcE nízky obsah vlhkosti (náplne tyčiniek) alebo vysokú mikrobiálnu stabilitu.
Použitie:
- jogurty, mliečna ryža, pudingy - müsli - krupicová kaša, ovsené kaše - na pRípravu čaju, do koktejlov, na prípravu studených a teplých nÁpojov - koláče, pečené/nepečené torty - chipsy
Proces lyofilizácie (sušenie sublimáciou za mrazu) je najšetrnejším postupom sušenia potravinárskych produktov. Takto sušené ovocie alebo zelenina si zachováva okolo 90% pôvodných charakteristík (tvar, farba, aróma, vitamíny, nutričné hodnoty). Lyofilizácia eliminuje väčšinu mikrobiálnych nečistôt a zaisťuje dlhú trvanlivosť produktu (2 roky). Takto upravované ovocie a zelenina nachádza uplatnenie ako aditíva do potravín alebo môže
byť použité ako samostatná potravina. Neoceniteľný význam majú pre instantné výrobky (ľahká rekonštitúcia pôvodných vlastností), výrobky vyžadujúcE nízky obsah vlhkosti (náplne tyčiniek) alebo vysokú mikrobiálnu stabilitu.
Tovar zaradený v kategóriách