![]() |
ZDRAVÝ OBCHOD Pre Vaše zdravie, na Váš stol |
E-shop
Úvod »» Jahody celé (25g)
JAHODA CELÉ - chrumkavé
Použitie:
- jogurty, mliečna ryža, pudingy
- müsli
- krupicová kaša, ovsené kaše
- na prípravu čaju, do koktejlov, na prípravu studených a teplých nápojov
- koláče, pečené/nepečené torty
- chipsy
Proces lyofilizácie (sušenie sublimáciou za mrazu) je najšetrnejším postupom sušenia potravinárskych produktov. Takto sušené ovocie alebo zelenina si zachováva okolo 90% pôvodných charakteristík (tvar, farba, aróma, vitamíny, nutričné hodnoty).
Lyofilizácia eliminuje väčšinu mikrobiálnych nečistôt a zaisťuje dlhú trvanlivosť produktu (2 roky). Takto upravované ovocie a zelenina nachádza uplatnenie ako aditíva do potravín alebo môže
byť použité ako samostatná potravina. Neoceniteľný význam majú pre instantné výrobky (ľahká rekonštitúcia pôvodných vlastností), výrobky vyžadujúcich nízky obsah vlhkosti (náplne tyčiniek) alebo vysokú mikrobiálnu stabilitu.
Copyright 2016 - SOLIA s.r.o.